ONTSPAN JE LICHAAM & ZIEL

WELKOM BIJ NAPHA MASSAGE & SPA
TRADITIONELE THAISE MASSAGE IN LINSCHOTENL

afspraak maken

Behandelingen

Geve beloon je lichaam en ontspannen je geest

Traditionele Thaise Massage

De Traditionele Thaise massage is een combinatie van yoga, massage, acupressuur en meditatie. De massage heeft niet alleen een ontspannende werking op het lichaam, maar ook op de geest. De energie gaat vrij stromen en afvalstoffen verlaten je lichaam. Deze behandeling is zonder olie.

Thaise oliemassage

Thaise oliemassage kan omschreven worden als een zowel ontspannende als stimulerende massage. Deze ontspanningsmassage bestaat uit een zachte massage van het lichaam. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een olie, bestaande uit natuurzuivere etherische bestanddelen. Naast het ontspannende effect van de massage, zorgt deze olie voor een extra ontspanning. Daarbij kan de (aromatische) olie ook een helende werking op de geest hebben.

Aroma massage

Aroma Massage is een massage, waarbij gebruik wordt gemaakt van aromatische oliën. Deze oliën zorgen voor nog meer ontspanning en herstel van de energiebalans. De combinatie is bepalend voor het effect van de massage.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een massage waarbij je volledig tot rust komt. De masseuse masseert je hele lichaam met rustige strijkbewegingen. Als er ergens spanning zit, zal ze daar kneden om de spieren los te maken. Deze technieken stimuleren de doorbloeding van de huid, het bindweefsel en het spierweefsel.

Voetmassage

Het is een massage op de voetzolen om het lichaam in evenwicht te brengen de bloedsomloop. Werkt goed bij het leveren van zuurstof en voedingsstoffen aan verschillende delen van het lichaam help beschadigde cellen te elimineren verwijder verschillende gifstoffen.

Sportmassage

Een sportmassage is meestal een stevige massage. Hierbij wordt zowel het spierweefsel als het bindweefsel gemasseerd. Dit betekent dat de sportmasseur soms flink kracht zal zetten om ook onder de spier te kunnen masseren.

Deze betere doorbloeding zorgt voor meer afvoer van afvalstoffen zoals lactaat (de bekende verzuring) en meer aanvoer van zuurstof en bouwstoffen. Doordat er bijvoorbeeld meer aminozuren naar uw beschadigde spieren worden vervoerd, zullen de spieren sneller herstellen.

Zwangerschapsmassage

De Zwangerschapsmassage werkt ontspannend, versoepelt uw spieren en stimuleert de bloedcirculatie van u en uw kind. Het zorgt ervoor dat uw ademhaling dieper wordt en uw hoofd even helemaal tot rust komt. De massage verlicht bekken-, rug-, nek- en schouderproblemen. Verder helpt het voorkomen dat uw lichaam vocht vasthoudt en dat u slecht slaapt.

Deep tissue massage

Een Deep tissue massage is een krachtige massage op de dieper gelegen spieren en het bindweefsel en is uitermate geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in zowel lichaam als geest. Bovendien hoef u niet lang op resultaat te wachten: na een paar behandelingen is je energiestroom verbeterd en voel uw een stuk ‘losser’, zowel lichamelijk als geestelijk.

Kruidenstempelmassage

Kruidenstempelmassage, ook wel Herbal Massage genoemd is een massage met warme kruidenstempels die gevuld zijn met ontspannende, reinigende en activerende kruiden. Door de werking van de kruiden, de heerlijke warmte en de scrubbende werking van de kruidenstempels wordt je geest heerlijk ontspannen en lichaam goed gereinigd en doorbloed. De kruidenstempels optimaliseren de stofwisseling en zorgen ervoor dat de afvalstoffen vlugger en gemakkelijker afgevoerd worden.

Hot Stone Massage

Een Hot Stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De warmte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De Hot Stone massage is een weldadige massage. Een hot stone massage draagt bij aan het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Tok Sen massage

Tok Sen is een eeuwenoude, traditionele massagetherapie die oorspronkelijk uit Lana komt. Lana was een koninkrijk in Noord Thailand, waarvan Chiang Mai de hoofdstad was. De naam Tok Sen impliceert de directe betekenis van de behandeling. Tok betekent hameren en Sen betekent lijn – energielijn. Dus hamer op de energielijn op de spier. Er wordt gebruik gemaakt van een houten hamer en een houten stok. Tijdens de massage dringen de trillingen diep door het lichaam en zorgen ervoor dat de blokkades worden opgeheven. Het gebruik van een hamer en een stok op het lichaam kan heftig klinken, maar in werkelijkheid is deze behandeling heerlijk ontspannend.

Bamboo Massage

De bamboemassage is ontspannend, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om giftige stoffen af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren. Deze massage helpt in het bijzonder tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na deze massage in een betere conditie. De bamboemassage is een bijzonder weldadige massage.

Nek-, rug- en schoudermassage

Deze massage zorgt voor een betere bloedcirculatie en voor meer aanvoer van zuurstof naar de weefsels toe. Zo worden afvalstoffen beter afgevoerd en zal de pijn verminderen doordat weefsels beter in staat zijn om zichzelf te herstellen. U kunt een massage nemen bij moeheid, stress en een gespannen gevoel, maar of uw nu wel of geen klachten hebt doet er eigenlijk helemaal niet toe. Een nek-, rug- en schoudermassage is namelijk altijd een cadeautje voor uw lichaam en geest.

Cupping therapie

Cupping therapie is een behandeling. Een alternatief voor de traditionele Chinese geneeskunde per glas Een specifiek type wordt met warmte op de huid geplaatst. Laat het glas de huid of spier opzuigen. wat de therapie zal helpen Het behandelt een breed scala aan aandoeningen, zoals het verlichten van pijn, het verbeteren van de bloedcirculatie, ontstekingen, ontspanning en een goede gezondheid. inclusief diep gaan aan weefsel of helpt om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen.